fredag 16 april 2010

Galon, påsk och golftider

Long time no see! En sak jag grunnat på sen sist är varför det inte finns galonkläder för vuxna!? Jag vet att man förtsätts hålla sig borta frän pölar och geggamojja, varför då kan man undra. Kanske för att vuxna inte ska ha så kul, så då måste de dricka lite alkohol i stället. Men hur som haver så förväntas man ju lyfta och bära mindre människor (de som inte är för stora för galonisar) när de haft kul i pölar och vattendrag och då behövs ju galonisar ändå. Det finns ju Gore-Tex kanske nån smarting säger men då säger jag; Gore-Tex kan man inte göra rent i duschen eller med disktrasa och tvättar man det varje dag så är det inte Gore-Tex längre efter en månad eller så. Så det skulle bli hemskt dyrt.

Nåja vips så är ju dessa problem i stort sett över. Innan vi åkte på påsksemester var galonbehovet stort. Nu är det lite passé och behovet av nya golfskor större.

Om ett under sker kanske det kommer lite försenade påskbilder snart.

2 kommentarer:

  1. Det finns det. :) http://www.aprilrain.fi/Funrain.html

    SvaraRadera
  2. Christian Thomasson29 december 2011 kl. 14:33

    Håller med. Galonkläder är praktiskt och bra på alla sätt. Men dels tror jag det så starkt förknippas med barn och dels att många tänker att det inte behövs när det nu finns gore-tex.
    Men det har sina brister jämfört med Galon!
    Förvånar mig att folk numer när det är skitväder ute INTE tar på galonkläder utan kör antringen med paraply eller Gore-tex och blir dyngsura på en gång...
    Det finns Grundéns galonkläder som du antingen köper fysiskt på Kanotcentrum i Göteborg eller på deras hemsidan www.kanotcentrum.se.

    SvaraRadera