torsdag 11 februari 2010

Och julen vara än till påska....?

Och julen den tog slut, såväl orken och tiden. När vi kommit hem tog vi några extra dagar ledigt och bara var. Vi behövde verkligen vila upp oss efter semestern. Vi var hemma, åkte pulka, lite skidor och fikade. Det var alles. En vacker dag kan ni få några fina bilder från det.

Sen började Piggen på dagis och där går han kvar. Ena dagen går fin fint och han spexar på, andra dagen är han lite trött och förstör hela dagiseschemat, sover på fel tid, äter på fel tid och är vaken på fel tid då fröknarna tänkt få sig lite rast. Ja, ja jag säger bara var glad att det bara är ibland, så har jag haft det över ett år - varje dag typ.

Vi har skitmycket snö, haft snö sen innan jul och det kommer hela tiden nya snöoväder, måste bara ta lite bilder så vi kommer ihåg denna vinter för det lär ju inte hända igen. Massor av skidspår inpå knuten och nu är det ju inte lika kallt som förut heller. Helt perfekt med andra ord. Det börjar bli riktigt ljust också. Imorgon ska jag "jobba hemma" (läs spendera lite tid med grabbarna) och till helgen blir det skidåkning och möblering av kontor till terapimottagniong.

Ja nu kändes det ju riktigt kul att skriva liet här. Måste bara hitta kameran också så ni får lite fina vinterbilder.
Hej för idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar