måndag 31 augusti 2009

Måndag igen

En hel vecka av vårat nya liv har gått. Arbete, plugg och vanliga bestyr och sen en helg som var så kort, så kort. Planerna var att städa och måla Sigges rum, men inte hann vi det. Lite var det Sigges fel eftersom han hällde ut färgen i smyg och sen kröp runt i den och for runt som en roller över golvet. Så istället för att måla väggar blev det till att sanera golv. Senare lekte han confetti med mammas medicin, smakade gjorde han också och fick då svårt att sova, då blev mamma och pappa lite trötta och orkade inte städa. Ja som ni hör så är jag inte alls ansvarig för att jag inte gjort det jag skulle. "Man är sin egen lyckas smed" NOT! Eller kanske ändå. Hade ju faktiskt hunnit om vi inte åkt ut i skogen och sen spelat golfmatch som jag dessutom förlorade, meningslöst. Det är inte viktigt att delta om man inte vinner!

2 kommentarer:

  1. Det är bra med stora planer och härligt med små barn, men när man har båda två på samma gång så blir det lite pannkaka ibland;)

    SvaraRadera
  2. Det har med åldern att göra, inte Sigge piggens utan att vara förälder, det blir inte bättre det bara är så, ställ in er i ledet.

    SvaraRadera